Életvirága masszázs, masszázs tanfolyamok, manual healing speciális masszázs, Életvirága Vemdégház

Manual Healing speciális masszázs

Mire jó a Manual Healing speciális gerinc masszázs?

A mai modern társadalomban a mindennapi ember életkörülményei sok problémát okozhatnak egészségében.

A kevés mozgás, a szalag- és iroda munka és minden más ülő vagy olyan munka melyben görnyedt testtartást kell felvenni órákon keresztül, ezek mind megterheli csontjainkat, ízületeinket és izmaiknak is. A gerinc hanyag tartása és a csigolyák egészsége befolyásolja életminőségünket és kedélyállapotunkat is. Addig folytatjuk helytelen életmódunkat, amikor már elkerülhetetlen segítségét kérni.

Manual Healing speciális gerinc masszázs, nagymértékben megoldása lehet a következő kellemetlen fájdalmas panaszokra: Gerincsérv, derékfájás, lumbágó, isiász, hátfájás, vállfájás, tyúk-tölcsér mell, tenisz-golf könyök, ín problémák, meszesedés, ízületi gyulladás, fejfájás, ezek már mindennapos problémák a modern társadalomban.
Minden családot érintenek ilyen problémák, amik akár a megélhetést is veszélyeztethetik, ezért elmennek keresni megoldást és találnak is több kezelési módot, viszont nem mindegyik olyan hatékony, mint a Manual Healing speciális masszázs…

A Manual Healing előnyei

A Manual Healing mint speciális gerinc masszázs egyik legfontosabb előnye az, hogy nem tüneti kezelést ad, mint a kenőcsök és gyógyszerek, hanem a probléma eredetét az okot szünteti meg. Masszázzsal fellazítja az ízületek körüli izomcsoportokat, majd mozgatás közben óvatos és szakszerű mozdulattal biztosítja, hogy az ízület visszakerüljön a helyére.

A szerveink és a gerinccsigolyáink kényes harmóniában kapcsolódnak egymáshoz, ha ez a harmónia megtörik például ízületi beszűküléssel, akkor erős fájdalmat, energia elakadást tapasztalunk. A Manual Healing speciális gerinc masszázs és a kezelés feladata ennek a harmóniának a helyrehozása és megóvása.

Amennyiben az ízületi mozgás korlátozott, akkor a csigolyák elhelyezkedése megváltozik és az idegpályákban zavar lép fel, ami szervi immungyengeséghez vezethet. Ez erős fájdalomként mutatkozik meg, ami a problémára hívja fel a figyelmet.

A leg szembe tűnőbb, hogy a tömegmédia a reklámokkal, azt mondja az embereknek, hogy vegyenek fájdalomcsillapítókat és gyulladáscsökkentőket. Ez nagy hiba! Ezzel csak az agyunkat csapjuk be, de a probléma megmarad és kezelés hiányában olyannyira súlyosbodhat, hogy még a Manual Healing kezelés sem tudja helyreállítani, csak mérsékelni a problémát.

A Manual Healing speciális masszázs célja

A Manual Healing speciális gerinc masszázs célja a közérzet maximalizálása mellett az, hogy az ízületek eredeti mozgáspályát speciális fogásokkal elérni illetve megközelíteni, avagy a rendellenesség miatt bekövetkező testi aszimmetriát és az abból következő problémák megszüntetése azzal, hogy újra szimmetriába hozza a testet.

Ennek eredménye nemcsak az aktuális problémák megszüntetése, hanem más lehetséges bajokat is megelőzhet.

Mivel a test szimmetriája igen fontos ebből kitűnik az, hogy mindig az egész testet kezelnie kell, mert hiába kezel meg egy adott testrészt, belátható időn belül egy másik kezdd el majd fájni, amit szintén utólag kezelni kell.

A Manual Healing kezelés ára

12.000 Ft

Lemondási feltételek

  • 7-2 nappal érkezés előtt a teljes összeg 30%-a,
  • 48-24 órán belül a teljes összeg 50%-a,
  • 24 órán belüli lemondás esetén a teljes összeg 100%-a fizetendő kötbérként.
Scroll to Top