Alap képzés

Gaia masszázs:

Gaia masszázs egy spirituális kezelés. Melyben lélekhez kapcsolódva az alkarral végezve hosszanti simító fogássokkal érintéssel oldjuk a testben lévő blokkokat. A képzés során megismerkedünk a szabályokkal. Így tudjuk segíteni az embertársaink fejlődési folyamatait. A kezelő nem gyógyító! Mindennemű betegség esetén orvoshoz kell fordulni!

Képzés elnevezéséről: Gaia föld Istennője, azaz Földanya. Az anyaság, termékenység és a táplálás szimbóluma. Az átalakulásban segít.

Gaia masszázs kezeli stresszt, érzelmi blokkokat oldja, harmóniába hoz önmagaddal. Önbizalmat és az önelfogadást segíti. Bőség és a nagyvonalúság csak ott lehetséges, ahol meg van hozzá a belső biztonságérzet, a stabilitás a realitás és az értelem. Akkor tudunk adni, másokról gondoskodni, ha megvan bennünk az ehhez szükséges belső gazdagság. A tanfolyamon részvétel segít, hogy fejlődj és hogy adhass.

Gaia masszázs a fizikai közérzet-javító kategóriába sorolható.

Előképzettséget nem igényel, kezdő masszőrök is jelentkezhetnek.

A 60 perces kezelés alatt a masszőr/masszőz kezet kímélő speciális fogásokkal dolgozik. a kezelés masszázs ágyon történik, a vendég kényelmes pamut ruhában van.

Gaia masszázs hatása a szervezetre:

  • beindul a méregtelenítési folyamat, (fokozott folyadékbevitel segít)
  • izmok lazulnak, fájdalom csillapodik
  • beindítja az energiát, ami az újjászületés élményével ajándékoz meg.

Kiknek ajánljuk?

  • Már rendelkezik valamilyen masszázs végzettséggel
  • Szeretné bővíteni masszázs ajánlatait
  • Szeretnének különleges masszázst megtanulni
  • Kezdőknek

A tanfolyam 5 napos gyakorlata megtanítja a helyes testtartást, a kezelés fogásai sorrendiségét.

Amit még átbeszélünk:

  • Kezeléshez használt kellékek
  • Higiéniás teendők megismerése
  • Etikai tudnivalók

Neked is itt a helyed, ha szeretsz az emberekkel foglalkozni, szereted az érintést, szeretnéd az idődet szabadon beosztani, szeretsz önállóan dolgozni.

A képzés elősegíti az önismeretet, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Segíti a személyes fejlődést, hogy még jobbak legyünk. Tisztábban tudjunk érzékelni, így elősegítve embertársunk fejlődését.

A képzést úgy építettem fel, hogy a gyakorláson van a hangsúly. Saját tempódban tudj haladni. A teljes masszázs elsajátításához mind a VI szint elvégzése szükséges.

Az első szint elvégzése, és sikeres vizsga esetén felvételt nyersz automatikusan a második szint elvégzésére. így biztosítva lesz a következő szintre a helyed.

I. Szint: Gaia masszázs fizikai szintű teljes test kezelését tanulod meg. Mivel már tudsz 60 perces kezelést adni. Megtanulod, hogyan figyelj befelé, miben a szabadtánc segítségedre lesz. A sok gyakorlás segít elmélyíteni a tudást. Közben lesz alkalmunk átbeszélni, kinek milyen élménye megélése volt a kezelések alatt, és a szabadtánc folyamatában. Megtanulod, hogyan tudsz feltöltődni, hogy mindig kellőképpen tudj kezelni.

II. Szint: Megismerkedünk az ízületekkel, jelentésükkel. Mélyebben foglalkozunk az érzékeléssel és a jelentésével. Kapcsolódás szerepe és feladata. Ízületi munka, megismerése elősegíti a rugalmasságot, és az úton való haladásban segít. Elmélyítjük a befelé figyelés, folytatva az önismeret utat. Szabadtánc ismét támogatni fogja a munkákat.

III. Szint: Megismerkedünk a fizikai elváltozások okával. Milyen elváltozások miről szólnak, hogyan lehet segíteni a változás folyamatát. Hogyan alakulnak ki az elváltozások? Felismerések titkai. Tánc ismét segítségünkre lesz, mivel már sokkal tudatosabban tudjuk látni és érzékelni a testünket, és ezen keresztül rálátást kapunk más emberek problémáinak okára.

Az első 3 szint a fizikai érintést, ízületek és az elváltozásokat öleli fel. Ez a kör egyik fele a fizikai szint. A következő 3 szint a haladó, amiben, az energiával, érzelmekkel és az öngyógyítás csodájával ismerkedünk meg, ez a kör másik fele.

IV. Szint: Megismerkedünk az energiával, csakrákkal, aurával és működésükkel. Megtanulod az energiakezelést. Fokozva az érzékelést, finom érintést. Rengeteg gyakorlás és sok új dolog megismerése vár itt rád. Folytatjuk az önismeretet a tánc segítségével. Felismerések, aha élményekben lesz részed.

V. Szint: Érzelmek felfedezése, szentháromság energia titkai. Önismeret útjának további felfedezése a tánc segítségével. Érzések érzékelése, szembenézünk eddig rejtve maradt traumákkal. Felszabadítva tudjunk tovább haladni a teljesség megéléséhez. Részed lesz meditációban, finom érintésben, mikor odafigyelnek rád és te vagy a középpontban, hogy gyógyulhass, hogy segíthess.

VI. Szint: A torta utolsó szelete, mellyel most körbe érünk. A tükör munkán keresztül megérkezünk a teljes megértéshez. Most már készen állunk arra, hogy tudjuk tudatosan teremteni, persze pár törvényt még meg kell tanulni hozzá. Ami most is segítségünkre lesz a meditáció és a tánc. + még valami kell: a nyitottságod és a tudás éhséged is kell. Tudd befogadni azt a sok jót, amiben a képzések alatt részed lesz.

Az összes szint elvégzése után olyan módszert kapsz a kezedbe, ami rendkívüli kincs azok számára, akik gyógyításban, masszázzsal vagy természetgyógyászként dolgoznak.

Képzés időpontok

I. SZINT: 2023 november 22.

II. SZINT: SZERVEZÉS ALATT

III. SZINT: SZERVEZÉS ALATT

IV. SZINT: SZERVEZÉS ALATT

V. SZINT: SZERVEZÉS ALATT

VI. SZINT: SZERVEZÉS ALATT

Kérlek, minél előbb add le a jelentkezésedet, hogy biztosítani tudjuk a helyed.

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000831

Helyszín: Bálványos Életvirága vendégház

A képzés bentlakásos, szállás díja 5.000 Ft /éj (4 éjszakát kell fizetni)

A képzés létszáma kiscsoportos. Max. 6 fő. Részvétel feltétele betöltött 18 életév.

A képzés díja: 150.000 Ft /szint, helyett Akciós ára 120.000 Ft (Az akció 2023 évre vonatkozik)

A képzés díja tartalmazza az összes költséget, jegyzet és a vizsgadíjat. Kezeléshez minden kellékről gondoskodunk a tanfolyam ideje alatt.

 

Képzés fizetése: két részletben történik

Első részlet fizetése: regisztrációtól számított 4 napon belül átutalással 60.000 Ft.

Bankszámlaszám: 50800300-10005305-00000000

Második részlet fizetése a tanfolyam kezdésekor esedékes.

A képzés helyszíne: Életvirága vendégház, Bálványos Méhes utca 19

 

Kérjük, olvassa el a lemondási feltételeket, mielőtt jelentkezését megteszi.

Tanfolyamra hozni kell: póló, pamut nadrág, papucs.

A tanfolyamon korlátlan ásványvizet, teát, kávét kínálunk

 

Várjuk szeretettel családias képzéseinken!

A képzés lemondásának feltételei

A jelentkezési űrlap beküldése önmagában  nem jogosít fel a tanfolyamon való részvételre. A tanfolyamon való részvétel kizárólag csak a helyfoglalási díj befizetésével szerezhető meg.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a meghirdetett időpontban lévő tanfolyam bármely okból (pl: oktatói lebetegedés, elemi kár, időjárási körülmények) nem valósul meg, akkor a képző a helyfoglalási díj teljes összegét a résztvevő által megadott bankszámlaszámra visszautalja 4 munkanapon belül. A díj visszautalásával egyetemben a résztvevő elfogadja, hogy további kötelezettség nem támasztható a képzővel szemben.

A helyfoglalási díj a résztvevő által megjelölt tanfolyamra vonatkozik, és arra az időpontra, amit a résztvevő megjelölt. A helyfoglalási díj más tanfolyamra vagy más időpontra nem vihető át.

A résztvevő esetleges lebetegedése vagy lemondása esetén a helyfoglalási díj nem térítendő vissza. A résztvevő lemondás esetén a résztvevői jogot átruházhatja, maga helyett megjelölhet egy engedményezett személyt, olyat, aki arra a tanfolyamra és időpontra még nem jelentkezett.

A tanfolyam lemondásáról és a résztvevői jog átruházásáról kérjük, minél hamarabb tájékoztasson minket, hogy a  tanfolyam zavartalanul elindulhasson.

A jelentkezési űrlap kitöltésével Ön automatikusan elfogadja a lemondás feltételeit.