Életvirága masszázs, masszázs tanfolyamok, manual healing speciális masszázs, Életvirága Vemdégház

Masszázs oktatás online

Online masszázs tanfolyam kezdőknek, útkeresőknek és családoknak

Felnőtt képzési nyilvántartási szám: B/2023/000831

  • Már benned is felmerült a gondolat, hogy szívesen foglalkoznál masszázzsal, de nem tudod valóban neked való-e ez az irány?
  • Előfordult veled, hogy amikor rászántad magad, hogy beiratkozz egy tanfolyamra, akkor elvesztél a tanfolyamok útvesztőjében és nem tudtad eldönteni, melyik irányzatot lenne érdemes kitanulnod, illetve elsajátítanod?
  • Vagy nehézséget okozott a személyes jelenlét, és emiatt mondtál le a továbbképzésről?
  • Esetleg szeretnéd magasabb szintre emelni a már meglévő tudásodat, fejlődési lehetőséget keresel?

Engedd meg, hogy fogjam a kezed ebben az útvesztőben és segítsek megtalálni a számodra legjobb megoldást és belépési szintet.

21 éve foglalkozom masszázzsal és masszázsoktatással, így az elmúlt évek tapasztalatait összegezve létrehoztam egy olyan masszázs oktatási rendszert, ahol szintről szintre fejlődhetsz, és a kezdetektől erős alapokra építheted a tudásod, és mindig a személyes céljaid és igényeid figyelembevételével fejlesztheted magad tovább. Nincs jó vagy rossz szint, mindenki a maga mércéjéhez és fejlődési igényéhez képest tud fejlődni a tanfolyamok által.

Azért, hogy időt és energiát spóroljak neked, az otthonod kényelméből sajátíthatod el ezt az ősi tudást az online oktató anyagaim segítségével. A saját tempódban tudsz haladni, és pontos videós útmutatásokkal vezetlek végig a gyakorlaton, így a legősibb módszerrel sajátíthatod el a tudást, mégpedig a másolva tanulás képessége által.

Ha megtisztelsz a bizalmaddal, egy teljesen újfajta szemszögből mutatom be neked az érintés titkait.

Ha még csak most ismerkedsz a masszázs rejtelmeivel, és ki szeretnéd magad benne próbálni, illetve ki szeretnéd deríteni, hogy neked való-e ez a csodálatos szakma, vagy csak családon belül a szeretteidnek szeretnél kedveskedni egy masszázzsal, akkor a hobby csomagajánlatomat szeretném felkínálni neked.

Ezzel a csomaggal elsajátíthatod az alapokat és eldöntheted szeretnél-e komolyabban is foglalkozni a masszázzsal. Ha úgy döntesz nem szeretnéd hivatásszerűen csinálni, akkor még mindig ott van a lehetőség, hogy ezt a tudást családon belül kamatoztassátok. Ez csodálatos módja az érintés általi szeretetnyelv kifejezésének.

Az oktatóanyagaimban nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy pontos utasításokkal vezessem a kezeidet, így megtanulod az érintés művészetét és a megfelelő erősségű mozdulatok egymásutániságát.

A hobby csomagajánlatom segítségével a frissítő arc, frissítő talp, és frissítő egésztest masszázst tudod elsajátítani. Ezeket a masszázstípusokat, külön külön is elsajátíthatod, vagy választhatod a kedvezményes csomagot, ami mindhárom masszázstípust tartalmazza.

Az egyes masszázstípusok ára, amennyiben külön -külön szeretnéd elvégezni:

Frissítő arc masszázs 2024-ben: 35.000 Ft
Frissítő talp masszázs 2024-ben: 35.000 Ft
Frissítő egésztest masszázs 2024-ben: 50.000 Ft
Mind a 3 képzés egyben: 2024-ben 80.000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a jegyzeteket, az oktató videókat, a vizsgadíjat és egy 60 perces konzultációt. Amennyiben szeretnél gyakorlási lehetőséget is igénybe venni, előzetes megbeszélés alapján tudunk gyakorló alkalmakat biztosítani.

Aktuális online masszázs tanfolyamok

Az alábbi tanfolyamok megtekintéséhez és megrendeléséhez felhasználói fiók létrehozása (regisztráció) szükséges. Ez a tanfolyamok képére kattintva vagy a menü Bejelentkezés menüpontjára kattintva lehetséges. Regisztrált fiók létrehozása és bejelentkezés után már megtekinthető a tanfolyamok tartalomjegyzéke, és a tanfolyamok megrendelhetők lesznek. Megrendelés és a fizetés visszaigazolása után lesznek a masszázs tanfolyamok anyagai teljesen elérhetők.

Online masszázs tanfolyam haladóknak

Ha úgy érzed a masszázs a te utad, már rendelkezel az alapokkal és szeretnéd magad továbbképezni és fejleszteni, akkor lehetőséged van a haladó kurzusainkon is részt venni. Ezek a kurzusok személyesen és online is elérhetőek. Ezen a szinten megtanulod a tünetek okát feltárni, és egy mélyebb tudással vértezheted fel magad.

Svédmasszázs ára: 80.000 Ft
Mézmasszázs ára: 35.000 Ft
Alakformálás ára: 35.000 Ft
3 az egyben megvásárlása esetén az ár: 110,000 Ft

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza a jegyzeteket, az oktató videókat, a vizsgadíjat és egy 60 perces konzultációt. Amennyiben szeretnél gyakorlási lehetőséget is igénybe venni, előzetes megbeszélés alapján tudunk gyakorló alkalmakat biztosítani.

Online masszázs tanfolyam mindazoknak, akik egy magasabb szintű elhívást éreznek Földanya és az egészségük megóvása érdekében:

Ha fontos számodra, hogy ne csak fizikai síkon segítsd a vendégeidet, hanem nyitott vagy az alternatív és holisztikus szemléletre, akkor szeretném bemutatni a prémium csomagunkat.

Azt a nézőpontot képviselem, hogy nem csak a fizikai tünetekkel kell foglalkoznunk, hiszen a testünk működése ennél jóval összetettebb. Én abban hiszek, hogy a tünetek okát feltárva tudunk elindulni a gyógyulás útján, és ezzel a masszázzsal ezt a tudást szeretném átadni, mindazoknak, akik nyitottak és befogadóak erre. Az érintést művészi szintre fejlesztve érthetjük meg igazán a láthatatlan összefüggéseket.

Ez a masszázstípus képviseli az elmúlt 21 év tapasztalásait és tudását, melyet Gaia névre kereszteltem. A Gaia masszázs az ősanya tudásával 3 szinten segíti és támogatja a testünk öngyógyító folyamatait.

Általa új szintre emelkedik az öngondoskodás és önszeretet fogalma, és nagy szerepe van a bennünk lévő férfi női energia kiegyensúlyozásában.

Olyan új nézőpontokat kapsz általa, mellyel megérted az Univerzális törvények működését, és megtanulsz összhangban élni önmagaddal, a környezeteddel és a természettel. Ez a szint kiválóan alkalmas azoknak, akik tovább szeretnének látni fizikai síkon.

Ára online: 110.000 Ft
Ára személyesen: 150.000 Ft

Scroll to Top