Életvirága masszázs, masszázs tanfolyamok, manual healing speciális masszázs, Életvirága Vemdégház

Gaia masszázs tanfolyam

Alap képzés

Gaia masszázs

Gaia masszázs egy spirituális kezelés. Melyben lélekhez kapcsolódva az alkarral végezve hosszanti simító fogássokkal érintéssel oldjuk a testben lévő blokkokat. A képzés során megismerkedünk a szabályokkal. Így tudjuk segíteni az embertársaink fejlődési folyamatait. A kezelő nem gyógyító! Mindennemű betegség esetén orvoshoz kell fordulni!

Képzés elnevezéséről: Gaia föld Istennője, azaz Földanya. Az anyaság, termékenység és a táplálás szimbóluma. Az átalakulásban segít.

Gaia masszázs kezeli stresszt, érzelmi blokkokat oldja, harmóniába hoz önmagaddal. Önbizalmat és az önelfogadást segíti. Bőség és a nagyvonalúság csak ott lehetséges, ahol meg van hozzá a belső biztonságérzet, a stabilitás a realitás és az értelem. Akkor tudunk adni, másokról gondoskodni, ha megvan bennünk az ehhez szükséges belső gazdagság. A tanfolyamon részvétel segít, hogy fejlődj és hogy adhass.

Gaia masszázs a fizikai közérzet-javító kategóriába sorolható.

Előképzettséget nem igényel, kezdő masszőrök is jelentkezhetnek.

A 60 perces kezelés alatt a masszőr/masszőz kezet kímélő speciális fogásokkal dolgozik. a kezelés masszázs ágyon történik, a vendég kényelmes pamut ruhában van.

Gaia masszázs hatása a szervezetre

 • beindul a méregtelenítési folyamat, (fokozott folyadékbevitel segít)
 • izmok lazulnak, fájdalom csillapodik
 • beindítja az energiát, ami az újjászületés élményével ajándékoz meg.

Kiknek ajánljuk?

 • Már rendelkezik valamilyen masszázs végzettséggel
 • Szeretné bővíteni masszázs ajánlatait
 • Szeretnének különleges masszázst megtanulni
 • Kezdőknek
A tanfolyam 5 napos gyakorlata megtanítja a helyes testtartást, a kezelés fogásai sorrendiségét.

Amit még átbeszélünk:

 • Kezeléshez használt kellékek
 • Higiéniás teendők megismerése
 • Etikai tudnivalók
Neked is itt a helyed, ha szeretsz az emberekkel foglalkozni, szereted az érintést, szeretnéd az idődet szabadon beosztani, szeretsz önállóan dolgozni.

A képzés elősegíti az önismeretet, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Segíti a személyes fejlődést, hogy még jobbak legyünk. Tisztábban tudjunk érzékelni, így elősegítve embertársunk fejlődését.

A képzést úgy építettem fel, hogy a gyakorláson van a hangsúly. Saját tempódban tudj haladni. A teljes masszázs elsajátításához mind a VI szint elvégzése szükséges.

Az első szint elvégzése, és sikeres vizsga esetén felvételt nyersz automatikusan a második szint elvégzésére. így biztosítva lesz a következő szintre a helyed.

I. Szint: Gaia masszázs fizikai szintű teljes test kezelését tanulod meg. Mivel már tudsz 60 perces kezelést adni. Megtanulod, hogyan figyelj befelé, miben a szabadtánc segítségedre lesz. A sok gyakorlás segít elmélyíteni a tudást. Közben lesz alkalmunk átbeszélni, kinek milyen élménye megélése volt a kezelések alatt, és a szabadtánc folyamatában. Megtanulod, hogyan tudsz feltöltődni, hogy mindig kellőképpen tudj kezelni.

II. Szint: Megismerkedünk az ízületekkel, jelentésükkel. Mélyebben foglalkozunk az érzékeléssel és a jelentésével. Kapcsolódás szerepe és feladata. Ízületi munka, megismerése elősegíti a rugalmasságot, és az úton való haladásban segít. Elmélyítjük a befelé figyelés, folytatva az önismeret utat. Szabadtánc ismét támogatni fogja a munkákat.

III. Szint: Megismerkedünk a fizikai elváltozások okával. Milyen elváltozások miről szólnak, hogyan lehet segíteni a változás folyamatát. Hogyan alakulnak ki az elváltozások? Felismerések titkai. Tánc ismét segítségünkre lesz, mivel már sokkal tudatosabban tudjuk látni és érzékelni a testünket, és ezen keresztül rálátást kapunk más emberek problémáinak okára.

Az első 3 szint a fizikai érintést, ízületek és az elváltozásokat öleli fel. Ez a kör egyik fele a fizikai szint. A következő 3 szint a haladó, amiben, az energiával, érzelmekkel és az öngyógyítás csodájával ismerkedünk meg, ez a kör másik fele.

IV. Szint: Megismerkedünk az energiával, csakrákkal, aurával és működésükkel. Megtanulod az energiakezelést. Fokozva az érzékelést, finom érintést. Rengeteg gyakorlás és sok új dolog megismerése vár itt rád. Folytatjuk az önismeretet a tánc segítségével. Felismerések, aha élményekben lesz részed.

V. Szint: Érzelmek felfedezése, szentháromság energia titkai. Önismeret útjának további felfedezése a tánc segítségével. Érzések érzékelése, szembenézünk eddig rejtve maradt traumákkal. Felszabadítva tudjunk tovább haladni a teljesség megéléséhez. Részed lesz meditációban, finom érintésben, mikor odafigyelnek rád és te vagy a középpontban, hogy gyógyulhass, hogy segíthess.

VI. Szint: A torta utolsó szelete, mellyel most körbe érünk. A tükör munkán keresztül megérkezünk a teljes megértéshez. Most már készen állunk arra, hogy tudjuk tudatosan teremteni, persze pár törvényt még meg kell tanulni hozzá. Ami most is segítségünkre lesz a meditáció és a tánc. + még valami kell: a nyitottságod és a tudás éhséged is kell. Tudd befogadni azt a sok jót, amiben a képzések alatt részed lesz.

Az összes szint elvégzése után olyan módszert kapsz a kezedbe, ami rendkívüli kincs azok számára, akik gyógyításban, masszázzsal vagy természetgyógyászként dolgoznak.

Képzési időpontok

I. SZINT: 2023 november 22.
II. SZINT: SZERVEZÉS ALATT
III. SZINT: SZERVEZÉS ALATT
IV. SZINT: SZERVEZÉS ALATT
V. SZINT: SZERVEZÉS ALATT
VI. SZINT: SZERVEZÉS ALATT

Kérlek, minél előbb add le a jelentkezésedet, hogy biztosítani tudjuk a helyed.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000831

Helyszín: Bálványos Életvirága vendégház
A képzés bentlakásos, szállás díja 5.000 Ft /éj (4 éjszakát kell fizetni)

A képzés létszáma kiscsoportos. Max. 6 fő. Részvétel feltétele betöltött 18 életév.

A képzés díja: 150.000 Ft /szint, helyett Akciós ára 120.000 Ft (Az akció 2023 évre vonatkozik)
A képzés díja tartalmazza az összes költséget, jegyzet és a vizsgadíjat. Kezeléshez minden kellékről gondoskodunk a tanfolyam ideje alatt.

Képzés fizetése: két részletben történik
Első részlet fizetése: regisztrációtól számított 4 napon belül átutalással 60.000 Ft.
Bankszámlaszám: 50800300-10005305-00000000
Második részlet fizetése a tanfolyam kezdésekor esedékes.

A képzés helyszíne: Életvirága vendégház, Bálványos Méhes utca 19
Kérjük, olvassa el a lemondási feltételeket, mielőtt jelentkezését megteszi.

Tanfolyamra hozni kell: póló, pamut nadrág, papucs.
A tanfolyamon korlátlan ásványvizet, teát, kávét kínálunk

Várjuk szeretettel családias képzéseinken!

A képzés lemondásának feltételei

A jelentkezési űrlap beküldése önmagában  nem jogosít fel a tanfolyamon való részvételre. A tanfolyamon való részvétel kizárólag csak a helyfoglalási díj befizetésével szerezhető meg.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a meghirdetett időpontban lévő tanfolyam bármely okból (pl: oktatói lebetegedés, elemi kár, időjárási körülmények) nem valósul meg, akkor a képző a helyfoglalási díj teljes összegét a résztvevő által megadott bankszámlaszámra visszautalja 4 munkanapon belül. A díj visszautalásával egyetemben a résztvevő elfogadja, hogy további kötelezettség nem támasztható a képzővel szemben.
A helyfoglalási díj a résztvevő által megjelölt tanfolyamra vonatkozik, és arra az időpontra, amit a résztvevő megjelölt. A helyfoglalási díj más tanfolyamra vagy más időpontra nem vihető át.
A résztvevő esetleges lebetegedése vagy lemondása esetén a helyfoglalási díj nem térítendő vissza. A résztvevő lemondás esetén a résztvevői jogot átruházhatja, maga helyett megjelölhet egy engedményezett személyt, olyat, aki arra a tanfolyamra és időpontra még nem jelentkezett.
A tanfolyam lemondásáról és a résztvevői jog átruházásáról kérjük, minél hamarabb tájékoztasson minket, hogy a  tanfolyam zavartalanul elindulhasson.
A jelentkezési űrlap kitöltésével Ön automatikusan elfogadja a lemondás feltételeit.

Jelentkezés a tanfolyamra


  Scroll to Top